Mooiste regenMooiste regeneffecten bij Stuntwerk!

Voor kleinere oppervlakte is vaak één regenmachine voldoende. En daarom hebben wij een bus ingericht  als regenmaker! Deze bus bevat een (volle) 600 liter tank met water, 1 (regen) statief van max 4 meter, mogelijkheid voor wet down, 30 meter aanvoer slang, benzine motor pomp en diverse regen Nozzles!

Voor grotere opdrachten heb je ook een grotere regeninstallatie nodig. Hierbij zetten wij vaak The Rainmaker in!
Dit is een drie assige schamel aanhangwagen bepakt met ruim 1.5 km brandweerslang, meerdere hoge (8m) statieven, pomp van 1900 liter per minuut en een buffertank van 1200 liter. Op deze manier kunnen we verschillende regenmachines tegelijkertijd bedienen.

Daar de meeste van onze regen Nozzles digitaal geprint worden is de druppel grootte ook als er meerdere regenpunten tegelijk worden gebruikt na genoeg gelijk.

Studioregen:
Als de regen in een studio gemaakt moet worden kunnen we ook een tijdelijk bassin bouwen met een oppervlakte van 3,5 M – 5.5 M. Voor deze klussen gebruiken wij vaak onze elektrisch aangedreven pompen. deze kunnen eventueel ook met warmwater voorziening geleverd worden.

Dus of u nou regen voor film, regen voor commercials, regen voor televisie, regen voor fotografie, regen voor videoclips zoekt. Kunt u altijd bij ons terecht!

Naast regen verzorgen wij ook andere weerseffecten zoals sneeuw, wind of mist.